“Să ştim mai multe, să fim mai buni”

Săptămâna 1-5 aprilie 2013 este dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului naţional “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale. În centrul nostru şcolar, activităţile au debutat cu vizita partenerilor nostri de la Colegiul Naţional “Petru Rareş”, din clasa a VI-a B, coordonaţi de doamna dirigintă, prof.Lăcrămioara Smaranda. Programul face parte din proiectul educaţional ce se desfăşoară pe parcursul semestrului al II-lea, între cele două unităţi şcolare. Activităţile au fost diversificate, elevii nostri având posibilitatea să asculte un concert de xilofon prezentat de prietenii lor mai mari de la Colegiul Petru Rareş. În continuare, elevii au demonstrat că ştiu să se folosească de abilităţile lor artistice şi practice, de creativitatea şi imaginaţia lor realizând împreună,felicitări în tehnica quilling,desen ,origami etc. La sfârşitul activităţii au fost înmânate diplome de excelenţă şi de creativitate tuturor elevilor.

Activitatile desfasurate, sub genericul “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” au continuat si pe 3 aprilie, cu vizita elevilor din clasa a IV-a B, de la Scoala cu clasele I-VIII Nr.5 din Piatra-Neamt, coordonati de doamna prof.Dana Solomon. Activitatile au fost diversificate, elevii nostri au raspuns la ghicitori si au recunoscut personajele din povesti.

Felicitari elevilor din clasa a IV-a B si doamnei prof. Dana Solomon pentru deosebita activitate, desfasurata impreuna cu elevii nostri!

Mai multe imagini aici si aici.